`EasyPL 0 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 1. Serwer: CoD Pro 2. Nick: EasyPL 3. Imię: Kamil 4. Wiek: 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): Nie 7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: Mało Ale Ja Długo Spędzam Na Forum 9. Opisać siebie: Mam Na Imie Kamil Mieszkam W Jaśle. Lubie informatyke Jak I Grać W Siatkówke 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Widze ,że Dużo Graczy To Odpał Chce To Ogarnąć .. A Juz Pare Razy Byłem Adminem I Do Teraz jestem. 11. Linki do reklam: Zrobie 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Wstaw Screeny Na Forum / Demko i Perm -Gdy ktoś nadużywa micro: Upomnienie Kickiem Nie Pomoże Ban 30 Min -Nadużywa Kultury na serwerze: Upomnienie Kickiem Nie Pomoże Ban 1h 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 NIE- nie masz 30h na serwieA składka ? Kiedy niby płaciłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Nie konto dla podania brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 na nie wprawdzie mozna ujac ze zareklamowales pewny server .... z tego co widze podales nazwe stronki gdzie teraz masz admina/grasz jestem na nie widzialem cie moze GORA 1 raz.... czyli nie powodow duzo najwazniejsze wymienili ,,konto dla podania, czas na forum, czas na servie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Na nie -Czas na servie -Czas na forum -Konto dla podania -Brak reklam można jeszcze odpuscić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Nie - Godziny na serwerze - reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Nie. -godziny -NS -reklamy -mikro -ortografia -konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jestem na NIE konto dla podania brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nadrób aktywnośćJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi