Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na "hellcase.com [CSC]"

iogi

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój nick: jogi

2. Kto zawinił: Gracz

3. Nick oskarżonego: hellcase.com [CSC]

4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:137577916

5. Data i godzina zdarzenia: 14.07.2020 Godzina 16:00

6. Mapa: jb_spy_vs_spy_beta7

7. Opis sytuacji: Pan prowadzący po tym jak przeszliśmy climba postanowił, żebyśmy pobawili się w pokemony. Powiedział pierwsza reakcja napisz na say'u "dom". Powiedział, że pierwsza osoba która napisze niech wybierze osobę do pokemonów. Pierwszą osobą był @Chris [CSC] i wybrał @gesto . Po chwili CT zabiło gesto i powiedziało, że wybranie osoby do pokemonów to zabicie jednej osoby. Oczywiście Pan prowadzący nie przyjął fk gesto i po rundzie nadal kłócił się, że ma racje. Dodatkowo administrator SebaSayian nie zna regulaminu i według niego prowadzący postąpił dobrze. Nie jest to pierwszy raz, gdy SebaSayian nie zna regulaminu, bo takich akcji było więcej jeszcze, gdy był guardem. Według mnie gościu jeszcze nie ogarniał tego CT, bo jak przez półtorej minuty nie umie rozpocząć climba to znaczy, że coś jest nie tak. 

8 Dowody (demo/screeny/świadkowie):  http://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_spy_vs_spy_beta7-1594732809-1594735597.zip | Świadkowie: @gesto , @Chris [CSC].

9. Wynik/numer rundy/czas: 2-6

@SebaSayian Jeśli chciał zabić jedną osobę to mógł powiedzieć wybierz jedną osobę do zabicia i nie byłoby problemu. A co do moich braków dowodów to niestety, ale nie dysponuje demkami sprzed 2 tygodni. Przez ostatni tydzień byłem na wyjeździe, więc nie widziałem co robisz na serwerze, ale spokojnie wróciłem i będę miał na Ciebie oko.

@SebaSayian Mówisz, że zachowuje się jak dziecko, a sam drążysz temat. Skoro jesteś taki dorosły to po co piszesz pod tematem, że ja śmiem Cię oskarżać o nieznajomość regulaminu bez dowodów. To nie jest skarga na Ciebie, a napisałem, że nie znasz regulaminu, bo tak jest. 

@|MajK| Ja rozumiem, że to jest nowy gracz i nie rozumie niektórych rzeczy, ale gdyby się przyznał to tego co zrobił to nie napisałbym skargi, ale jeżeli koleś będzie wyzywał, kłócił się to niestety, ale skargę wtedy trzeba napisać. Dodatkowo to nie była pierwsza akcja tego typa, na następnej mapie zrobił masę freekili których też nie rozpatrzył. I co ? I taka osoba powinna być oczyszczona z zarzutów, bo jest nowa ? Wręcz przeciwnie, powinna dostać bana, żeby nauczyć się, żeby tak nie robić. 

Edytowane przez jogi
  • Like 3
  • Zmieszany 2

,,Pierwsza reakcja napisz na sayu dom ktos napisał po czym miał wybrac sobie jedną osobe (jakas tam osoba napisała jako pierwsza wiec wybrała osobe do zabicia) z czym gesto sie pyta do czego ci to czy jakos tak wiec hellcase odpowiedział do pokemonów (bo było 7 osob a potrzebował 6 do pokemonów) wiec zabił tą osobe a wielce oburzony Jogi musi pisac cos co nie ma sensu,kazdy inny raczej zrozumiał bo tylko ty sie wielce kłóciłes gdzie to nawet ciebie nie zabił ale zawsze musisz wrzucic swoje 4 litery tam gdzie ich nie powinno byc 

Słuchaj to jedno jeżeli juz o mnie wspominasz to daj tutaj dowody w ktorych nie znam regulaminu (czasem zawsze moze się zapomniec danego pod punktu i takich akcji było więcej jak byłem guardem :) daj tutaj jakies konretne argumenty bo tylko ty to zauwazyłes,łatwo jest pisac komuś koło dupy nie majac na to zadnych dowodów w tym momecnie zachwoujesz się jak jakis dzieciaczek bo coś ci poszło nie na ręke dosyc płytkie zachowanie z twojej strony. 

Jeszcze jedno pisałeś,ze duzo razy widziałeś jak nie znam regulaminu etc, tylko ze praktycznie zawsze jak ja gralem/gram to ciebie nie ma na serwerze wiec jesteś bogiem i widzisz wiecej niz powinieneś 

Edytowane przez SebaSayian
  • Like 2
  • Haha 1

Npisałes skarge bo prowadzącemu pomysliło sie jedno słowo XD. Szególnie, że jest to nowa osoba na serwerze i dopiero sie uczy. To tak jakby prowadzący pomylił "środek lasera" ze "środkiem markera" i co też trzeba napisać skarge?

Nie widzę w tym żadnego łamania regulaminu oraz uważam, że takie skargi nie mają najmniejszego sensu.

@jogi to napisz skarge, że typ wyzywa i robi fk na jakieś innej mapie

Edytowane przez |MajK|
  • Like 2

Rzeczywiście, prowadzący popełnił błąd ponieważ powiedział "wybierz osobę do pokemonów", nic nie mówił o zabijaniu. Gracz jest nowy, jednak część osób już się na niego skarżyła + sam widziałem, że nie do końca zna regulamin. Na demku widać, że prowadzi dosyć nieumiejętnie ale stara się. Zostaje on ukarany banem na CT na 3 dni.

W tej sytuacji SebaSayian powinien ożywić gesto, jednak każdy może się pomylić. Z racji tego, że jest to pierwsze wykroczenie, o którym słyszę dostaje on tylko upomnienie.

1 godzinę temu, jogi napisał:

Dodatkowo administrator SebaSayian nie zna regulaminu i według niego prowadzący postąpił dobrze. Nie jest to pierwszy raz, gdy SebaSayian nie zna regulaminu, bo takich akcji było więcej jeszcze, gdy był guardem.

Pomyłka =/= nieznajomość regulaminu, mógł też źle go zrozumieć. Jeżeli uważasz, że Seba nie zna regulaminu to proszę Cię, złóż skargę z demkami i wszystko się wyjaśni. Jeżeli nie masz dowodów to prosiłbym jednak abyś nie rzucał na lewo i prawo tekstami o niekompetencji członka administracji ;).

• Like 6

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności