Samaras 0 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Imię: Patryk Wiek: 18 Kontakt: steam/forum Twój nick na TS3: Samaras Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Jestem aktywny i myślę że pomocna dłoń się przyda. Ile czasu spędzasz na TS3: 7/9h Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Wyższej rangi niż moderator nie posiadałem Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Ty na pewno składasz podanie na admina? 😂 To jest za mało, następnym razem rozpisz się bardziej. + nie kojarzę cię Ale tak już serio: Nabór adminów był dwa miesiące temu jak obejmowałam stanowisko opiekuna. Także na ten moment nie będę organizować jeszcze rekrutacji ze względu na sporą ilość. Ale mam w planach przyjąć kogoś w sierpniu albo już we wrześniu. Nie wcześniej. Także podanie odrzucam a przy okazji informuję o planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi