animovy 91 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) Typ Pracy: sygnatura Wymiary: takie jak na forum Render, Stock: - Napis/y: animovy Tematyka: MINECRAFT Kolorystka: dowolna Inne: pozdrawiam grafikow tak dziękuję, pozdrawiam serdecznie @Kasia! @Kasia! wymiary sygnaturki powinny być 500x200 a Pani mi zrobiła 550x200. Ta grafika jest większa niż maksymalne, dozwolone wymiary 500 x 200. taki komunikat mi wyskakuje podczas próby zapisania sygnaturki. @Kasia! Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez animovy 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) Tematyka nie może być dowolna, więc albo wpisujesz co to ma być albo usuwam temat. Grafik to nie czarodziejka która wyczaruje ci coś z niczego. Daj jakiś temat, w jakim kierunku ma to iść. Szczerze tak jak to kilka lat temu również w temacie ze zleceniem napisałam, że na sygnie dałabym "kupę" i zgadzało by się z wymaganiami. Więc albo przeczytasz regulamin działu i ogarniesz o co w tym chodzi i uszanujesz nasz czas, albo dam ci zakaz składania zleceń, bo taki jest regulamin, że coś takiego też się da. Pozdrawiam i radzę myśleć następnym razem. Czy minecraft cię satysfakcjonuje? Bo na to wygląda. @animovy xDDDDD "No kur*a serio?" #EDIT! Ale takie wymiary są dobre, powinny być. Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez Kasia! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi