Medve 497 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 W głębi lasu Gatunek: Kryminał, Dreszczowiec Kraj produkcji: Polska Główni bohaterowie serialu: Grzegorz Damięcki - Paweł Kopiński Agnieszka Grochowska - Laura Goldsztajn Wiktoria Filus - Laura Goldsztajn (1994) Hubert Miłowski - Paweł Kopiński (1994) Opis serialu: Serial od stacji Netflix obejmuje dwa wymiary czasowe: rok 1994 oraz 2019. Opowieść przedstawia losy Warszawskiego prokuratora, Pawła Kopińskiego, który mimo upływu wielu lat, nie potrafi zapomnieć o swojej zaginionej siostrze, która zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach podczas letniego obozu. Opinia: Sam serial mimo, że nie ma za dużo odcinków (6), to potrafi wciągnąć do oglądania go, dzięki jego bardzo ciekawej fabule, oraz zagadkom, które z odcinka na odcinek stawały się coraz ciekawsze i cięższe do rozwiązania, tak właśnie przyciąga do siebie osoby oglądające do tego, aby obejrzeć go w jedną noc, a chociażby tak właśnie było w moim przypadku. Aktorstwo filmu, to dla mnie mistrzostwo, w szczególności dzięki Grzegorzowi Damięckiemu, któremu kibicowałem do końca, aby tylko udało mu się rozwiązać ciężką zagadkę. Serial ma jednak swoje minusy. Klimat i napięcie, które pojawiało się w początkowych odcinkach kompletnie nie pasuje mi do tego, co widziałem w przed ostatnim, lub też ostatnim odcinku. Podsumowanie: Serial "W głębi lasu" to produkcja, która ma świetny start, ale gorszy koniec. Czytając również opinie, zauważyłem wiele porównań do innych amerykańskich serialów, które ukazały się również w tym roku, ale myślę, że śmiało można dać serialowi szansę i poświęcić trochę czasu, na obejrzenie go. Moja ocena: 8/10 Zostawiam tutaj również zwiastun serialu. 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Oglądałem jakiś dłuższy czas temu i na bazie tego co pamiętam, powiem tak, Jeśli chodzi o polskie seriale, nie jest zły. Jeśli porównać go z innymi, tematycznymi serialami, to jest klapa. Niby fajnie, że rzucają w pewien sposób czasem, ale często jest masa dziwnych niedopowiedzeń, a na końcu to już w ogóle, jedna wielka klapa. Dałbym mu 6/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi