Hans 20 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Nick: [CSC] Hans Imię: Jan Wiek:15 Znajomość Sourcebans (1-10): 4 Sprawny i działający mikrofon: Tak Składka (tak/nie) Tak Link do swojego gameMe:https://classicffa.gameme.com/player_histories/sessions/1008654 Parę słów o sobie: Cześć mam na imię Janek chodzę do liceum o profilu biologiczno-chemicznym. W wolnym czasie gram w cs'a , WoT'a oraz w piłkę nożną.Moje pasje to historia, chemia i czasami sport. Dlaczego chciałbym zostać administratorem: Adminów jest mało a osób na serwerze jest. Dużo jest cheaterów i patologicznych zachowań m. in. wyzywanie graczy, prowokacje etc. Ludzie tam czują się bezkarnie i potrzeba twardej ręki. Gram codziennie i pomagam nowym graczom jak coś zrobić. Ten cod 20k jest niemal taki sam jak cod201, więc dużą mam wiedzę z tego działania. Steam_ID:STEAM_1:0:132020612 Ile czasu moge poswięcić na serwerze:min 2h W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 9-21 Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2165h Czy posiadałeś admina (nie podajemy linków): Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszx 46 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Przyjęte Zgłoś się do mnie na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszx 46 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi