Dawidek 5 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dostałem bana za ab,a mam juz od prawie godziny UB, admin ktory nie sprawdzil czy mam UB powinien dostac ostrzeżenie... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'ab' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.7.104.27' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ale to nie o tego sprzed godziny bana chodzi, a 2 sprawa we wcześniejszych screenach nakitowałeś miałeś 7 ssi takie same były co niektóre.Brak ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidek 5 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Hahah czlowieku wrzucilem wszystkie ktore mialem na kompie xD Chyba czekaj sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 OMG. jeszcze 1 taka wpadka i wyciągnę konsekwencje. Nie zastanowiła was nazwa ss snapshot ?? Ewindentny anty ss a wy mu we wcześniejszym temacie ub daliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi