Gliniaak 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Cześć! Mam problem z cs'go. Problem pojawia się gdy odpalam cs'a, wtedy wyskakuje mi czarny ekran + dźwięk z menu cs'a. Jest ktoś w stanie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSayian 117 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Coś dokładniej/może to wina monitora cos w monitorze klikłes ? jesli nie to zrob spojnosc badz sprawdz czy w opcji urchamiania nie masz czegos wpisanego jesli nic z tego to zrob reinstal cs go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliniaak 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Gram na laptopie, spójność plików była robiona, w opcjach uruchamiania nie mam nic, a reinstall csa był już robiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Gosciu, napisales jeden temat to pisz w tym temacie, a nie spamisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi