Skocz do zawartości

Podanie o admina Moze sie uda

mitu12

Rekomendowane odpowiedzi

1. Serwer: Cs Classic.pl2. Nick: MitU3. Imię: Mateusz4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 8-96. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Mało acz kolwiek gdyz teraz sie zaangazowalem bede dziennie 8h9. Opisać siebie: Mily sympatyczny Lubie pilke nozna :)10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chce pomagac adminom i zapobiec cziterom i aby sie gralo milo i komfortowo11. Linki do reklam: Aktualnie nie mam ale nadrobie12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; BAN -Gdy ktoś nadużywa micro; KICK -Nadużywa Kultury na serwerze; BAN13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non steam lecz moge kupic

Dodam tez ze jestem i bylem adminem na serwerach ffa i only dd2 jestem nadal wiec mam doswiadczenie

Mam nadzieje ze dacie mi szanse dziekuje!

@up serwer FFA bo tam jest złożone podanie,a co do samego podania to jestem na NIE:

-brak reklam

-znikoma aktywność na serwerze

-konto dla podania

Gość Blip ^

1.73h na serwie + masz adma gdzie indziej. Wymagamy od adminów gry na serwerze a to że masz adma na innym serwie na pewno ograniczało by twój czas na cs-classic.pl. Nie

Gość Blip ^
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności