mitu12 0 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 1. Serwer: Cs Classic.pl2. Nick: MitU3. Imię: Mateusz4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 8-96. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Mało acz kolwiek gdyz teraz sie zaangazowalem bede dziennie 8h9. Opisać siebie: Mily sympatyczny Lubie pilke nozna 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chce pomagac adminom i zapobiec cziterom i aby sie gralo milo i komfortowo11. Linki do reklam: Aktualnie nie mam ale nadrobie12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; BAN -Gdy ktoś nadużywa micro; KICK -Nadużywa Kultury na serwerze; BAN13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non steam lecz moge kupic Dodam tez ze jestem i bylem adminem na serwerach ffa i only dd2 jestem nadal wiec mam doswiadczenie Mam nadzieje ze dacie mi szanse dziekuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Co to za server Cs-classic.pl Na nie -konto dla podania -i masz admina na innej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Na nie :-KOnto do podania A wgl nie wiem jaki serwer . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 @up serwer FFA bo tam jest złożone podanie,a co do samego podania to jestem na NIE: -brak reklam -znikoma aktywność na serwerze -konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giani 1 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jak wyżej napisano. Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 1.73h na serwie + masz adma gdzie indziej. Wymagamy od adminów gry na serwerze a to że masz adma na innym serwie na pewno ograniczało by twój czas na cs-classic.pl. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi