Andre 459 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Imie :PatrykWiek :Niestety 14 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) :83hDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :Wywiady i może dzienniki.Znajomość z większością użytkowników:Myślę,że większość znam Dlaczego ja ?Ponieważ jestem kreatywny,mało jest redaktorów na forum i myślę ,że będę dobrym redaktorkiem 1.Minimum postów 60(małe wyjątki)Jest 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki)Jest3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo)Jest4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo)Jest5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo)Jest6.Minimalny wiek 15 lat.Nie ma 7.Wywiady może robić TYLKO REDAKTOR Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jestem na TAK: -wszystkie wymagania spełnione -duza aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Tak większość wymagań spełnione ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jestem na TAK -wymagania spełnione,przyda się redaktor ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 na tak Wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Na tak Prawie wszystkie wymagania spełniasz tylko,że nie masz 15lat.Ale wiem,że se poradzisz.Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Na tak Wymagania spelnione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Na Tak Wymagania Spełnione ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Na Tak Wymagania Spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 TAK- wymaganiaTy masz na imię patryk ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi