MikY! 104 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 1. Nick: miky! 2. Imię: Mikołaj 3. Wiek: 16 4. Znajomość Komend Admina (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/707153 8. Parę słów o sobie **: Siemano, mam na imię Mikołaj oraz mam 16 lat. Mieszkam na BMW oraz chodzę sobie do liceum na profilu matgeo. Lubię sobie wypić piwko z koleżkami za blaszakiem i poszpilać w gierki. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Aby pomagać w utrzymywaniu porządku na serwerze. 10. Steam_ID: STEAM_1:0:216870026 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: po kilka godzin dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): na tygodniu myślę że jakoś 16-22 a na weekendach to od 12 do jakies 19 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: będzie z 5k godzin 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Kiepska aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi