tsukuyomi 629 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Po prawie 3 letniej przerwie, wracamy do was z waszą ulubioną zabawą. Wracamy z IDOLEM! Słyszymy się już w sobotę! 19.09.2020 - o godzinie 18:00! Spośród wszystkich uczestników, którym nie uda się zdobyć I/II/III miejsca, zostaną wylosowane dwie osoby, które dostaną specjalną, personalizowaną rangę! Będzie również losowanie dla osób z publicznośći, jeden szczęśliwy zwycięzca, również otrzyma specjalną, personalizowaną rangę! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ I MIEJSCE: Unikatowa ranga Event Winner - do czasu rozpoczęcia kolejnego eventu S.VIP na 3 miesiące - na naszym serwerze TS3 VIP na 1 miesiąc - na dowolnym serwerze naszej sieci (oprócz jb oraz cod 201) Złoty medal - do czasu rozpoczęcia kolejnego eventu II MIEJSCE: SVIP na 2 miesiące - na naszym serwerze TS3 VIP na 3 tygodnie - na dowolnym serwerze naszej sieci (oprócz jb oraz cod 201) Srebrny medal - do czasu rozpoczęcia kolejnego eventu III MIEJSCE: SVIP na 1 miesiąc - na naszym serwerze TS3 VIP na 2 tygodnie - na dowolnym serwerze naszej sieci (oprócz jb oraz cod 201) Brązowy medal - do czasu rozpoczęcia kolejnego eventu ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Oceniać was będą: 1. 2. 3. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 1. @Sklejekxgod 2. @Sahito 3. @pyńka 4. @h0ls 5. 6. 7. 8. 9. 10. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ • Napisz prywatną wiadomość do: @f1xu • Zostaw wiadomość pod tematem! • Zapisz się na kanale: ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ I Miesjce: II Miejsce: III Miejsce: ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ts.cs-classic.pl ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Edytowane 14 Września 2020 przez yuki 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Zapisuje się, chciałbym poprawić swój występ z przed 3 lat chociaż wiem, że będzie to ciężkie, ponieważ mój tamtejszy poziom był bliski niebios. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sahito 75 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Nie wiem oco chodzi ale sie zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3X1320 59 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Nie wiem oco chodzi ale sie Zpisuje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Zapraszam do zapisów! Jeśli nie będzie chętnych to niestety event się nie odbędzie. Dla tych którzy nie wiedzą co to Idol, jest to zwykłe karaoke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Bardzo ciekawie napisane ogłoszenie o evencie, kreatywnie 😁😂 Mam nadzieję, że uda mi się wpaść chociaż na chwilkę i za wszystkich trzymam mocno kciuki! 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0ls 18 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Zgłaszam się! 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) Cześć! Z powodu braku chętnych uczestników, event zostaje anulowany. Wkrótce odbędzie się kolejny event o nazwie "Jaka to melodia", myślę że wtedy znajdą się chętni. Czekajcie na informacje, do usłyszenia! [Temat zostanie ukryty po 24 godzinach] Edytowane 17 Września 2020 przez yuki 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi