predator prof 3 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 1. Nick:predator 2. Imię:Kamil 3. Wiek:17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon**:TAK 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1089743 7. Parę słów o sobie **:Mam na imię Kamil mam 17 lat pochodzę z toruńa mam własny serwer bb w csgo wiem jak obchodzić się z graczami na serwerze i umiem odroznic skilla od heatera. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:ponieważ nie ma zadnego admina w godz od 12 do 20 nie raz przychodzi hans ale nie zawsze. 9. Steam_ID:STEAM_1:0:563383105 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:5/6h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):TO I TO 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive:6/7lat 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):TAK 1 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans 20 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) Jestem na nie Po pierwsze podałeś zły link gameMe Po drugie masz mało godzin na serwie Po trzecie nie ogarnia forum i żeby wstawić link gameMe do wcześniejszego podania poprosił gościa o jego znalezienie xd Edytowane 13 Września 2020 przez Hans Fakt ale tydzień temu pisałeś podanie i była możliwość podania linku tylko źle go podałeś i nie wypowiadaj się pod podaniem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator prof 3 Opublikowano 13 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) Godzinę temu, Hans napisał: Jestem na nie Po pierwsze podałeś zły link gameMe Po drugie masz mało godzin na serwie Po trzecie nie ogarnia forum i żeby wstawić link gameMe do wcześniejszego podania poprosił gościa o jego znalezienie xd nie moge wziąć gt z tego serwer nw czm Edytowane 13 Września 2020 przez predator prof 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszx 46 Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi