Lubie Cie :) 1 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Aktualny mod: DD2/INFERNO/NUKEIlość slotów: 21Link do GT: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.36.58:30010/ Lokalizacja servera: POLSKA/WARSZAWA Hosting: strefaserwerow.plKontakt do H@ (GG, skype): gg 45660086 , skype myszmen112 Dlaczego mamy cię przyjąć? Szukam sieci, u was nie ma jeszcze tego moda więc myślę, że mnie przyjmiecie. Ten serwer miał reklamę na wiaderku na 2 dni, lecz brak efektów. Próbowałem rozkręcić serwer na wszystkie, moje możliwe sposoby i myślę, że nie za bardzo mi się udało, ale myślę, że mnie przyjmiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wymagania + 2 warny za idiotyczny temat. Skoro nie spełniasz wymagań to po co piszesz?Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi