Skocz do zawartości

WH !

Esc Icy Box pasha

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Esc Icy Box pashaNick podejrzanego:Ac3|H!gh

IP podejrzanego: 176.112.72.6:27005Data (dzień, gg:mm) zajścia: 02.05.2013.

Twoje demo: http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1305022006-de_dust-1367517960-1367519520.zipRodzaj czita:wallhackCzasy podejrzanych akcji: wystarczy rudna rozgrzewkowa

IP /Nazwa serwera:FFA

Wiem,że nie jestem z ub team ale postanowiłem rozpisać demko i akcje z rozgrzewki:

I akcja czas: 00.22.87-Ac3|H!gh gra z awp czeka za rogiem,słyszy nadbiegającego przeciwnika ponieważ tamten leci na sprincie i tupie jak kon po betonie(Ja slysze jak leci w swoich sluchawkach z biedronki).Zabija goII akcja czas:00.28.79-słyszymy jak jego kolega z teamu strzela obok niego wychylony za rogu bodajze z autolamy,więc Ac3|H!gh wychyla sie,dobija tamtego(akcja z dupy)III akcja czas:00.31.75 wyskakuje z "balkonu",a że akurat trafia na CT to oddaje strzał w dodatku nie trafia(Ps ja tutaj bym z deaglem wyskoczyl) Ps wiemy,że w rozgrzewce wszyscy leca na hura więc było 100% szansy,że akurat ktoś będzie tam biegł na resp do TT bo fragiIV akcja czas: 00.39.12-Dziwne widzi CT i nie oddaje strzału,a przecież odpalonyV akcja czas:00.41.50-Słychać ich jak biegną,gdyby był odpalony od razu bym oddał strzał,zresztą pierwsza wychodzi lufa więc i bez czitów ja bym go zdjął,drugiego pewnie też

Moim zdaniem jest czysty,akcje z dupy wzięte,i w dodatku wszystkie słabe,tutaj nawet nie trzeba doszukiwać sie farta czy coś,po prostu ogranie i dobre słuchawki!Dziku to jest runda rozgrzewkowa tutaj wszyscy "tupia" nawet ja co przeważnie z wciśniętym shiftem latam,tutaj wszyscy lecą na hura byle tylko fraga zdobyć.

Nie no nie wierze co Ty piszesz w tym momencie...koles jest odpalony na 100%, wlacza i wylacza wh...dwa strzaly po balkonach celowane po modelach i Ty nic nie widzisz...?

Ok robilem mu SSY i uciekl, zobaczymy czy ma wh czy nie ... Czekamy na SSY !

Gość Blip ^

Famas widać że demo oglądałeś "na sucho". Celował po modelach i to było widać, ma bana bo uciekł przed screenami więc zamykam.

Gość Blip ^
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: zbanowany na serwerze przez adminaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności