Skocz do zawartości

UB sahito

Sahito

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:  god

Wycinek z konsoli(bez IP)*:Reason: Cheaty (Aim Assist)
Ban created: 20-09-2020 21:57
Ban end: permanent.

Serwer: jb
Link do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:461341449&Submit

Nie wiem wogole co sie stało byłem w gr chciałem sie zbuntować i mnie wywaliło za cheaty prosze o rospisanie gdzie i w jakim momencie widziecie tego aimlock @SebaSayian i UBTeam .

@SnuFFy jestes moze dostepny na ts albo jakims chacie?

Na samym wstepne pragne wspomnieć ze w samego cs'go mam przegrane ponad 3.5 tysiaca godzin na wszystkich kontach , gdzie na samym serwerze jest to 700h+.Miałem wszystkie  możliwe najlepsze rangi w grze . Wróciłem jakiś miesiać temu po perm banie . I powiedz mi jaki jest sens dawania kosy za ub , żeby grac na odjebce? Pozatym aim assist? Conajmniej 3 osoby na tym jb strzelaja lepiej odemnie ale to do mnie sie przyczepiliscie wiadomo czego.

2:23 - Normalne namierzenie na gracza zyzo jak mówisz że fart to tylko i wyłacznie przy zabiciu seby

1 bunt - Widać że pierwszy hed jaki i drugi nie sa zrobione perfekcyjnie

6:50 Sam byłem zaskoczony że kenz zrobił co zrobił zabiłem go schowałem sie za drzewem i poprawiłem na fotelu pozatym upewniałem sie czy bron ma amunicje

12:00 Dziwne namierzenie byłem wcelowany obok portalu a gość wyszedł z dachu to normalne , że przeflikuje w takiej sytuacji 

13:35 prawdopodobnie spytalem sie kenza na pw albo zmiena nicku czy moge wrocic i wrocilem wiedzialem ze bylo 2 obok gr a ja mialem tylko 70hp

Na bezruchu bylo ewidentnie widać że sie z nimi bawie a mitroxa slyszalem wczesniej przy pojedynku z freshem

Ten fd to jakieś żarty ct'ki wyrzucały sobie smoki za gr odwalały tak jeszcze wieksza manianie lecz admin seba nic z tym nie robił

Normalnie zaczynam scanowac lewo prawo z tyłu gr'a gdy upewniam sie że nikogo tam nie było przerzucam sie na bliskie boki. Oraz zauważmy ze szyba na tej mapie jest calkowicie useless nie jest to pierwsza sytuacja gdy tak mam celownik jest prosta na heda a ct nic nie dostaje

Hs Wydaje mi sie raczej ze nie mielismy tam radar bo zagralbym to calkowicie inaczej Latam celownikiem? Była tam taka jazda od boku od gory czysty armagedon nie wiedzialem co robic az pomieszal mi sie ct z tt wiec postanowilem uciec i strzelac 1v1 . Sytuacja z seba wez pod uwage to , że demko nie oddaje w 100% tamtego momentu jak dobrze pamietam to nie był nawet flick tylko miałem już tam celownik.

Sytuacja z exeterem ? Tak czysty fart zaczołem spamić full auto bo bylem przekonany ze dedne nawet pozniej na pw spamilem mu ez ez

Tak jak mowilem w rzeczywistoci ten celownik jest troszke dalej niz pokazuje demko 

Jeśli bedzie trzeba coś jeszcze wyjasnic jakies sytuacje zapraszam na ts jestem dostepny do 22;00 

Pozatym nie oszukujmy sie pocilem sie to mape mialem cos ponad 25k+

Przepraszam , że pisze to w nowym poscie ale w opcji edytuj nie widze twojej odpowiedzi

Edytowane przez SnuFFy
  • Like 3
  • Haha 4
  • Smutny 2

http://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_leaderminecraft-1600609598-1600612317.zip

BHOP DAY:

2:23 - Zabójstwo na graczu Zyzo (tutaj prędzej fart ale jednak prosta linia ruchu celownika), następnie zabójstwo na graczu SebaSayian.

I Bunt

6:50: Wiesz dokładnie gdzie stoją CT, jednak i tak po zabraniu broni nie celujesz w żadnego, celownikiem dość koślawie lecisz na pierwszego CT, potem przelatujesz celownikiem kilometr od drugiego jakbyś chciał przeciągnąć full auto, następnie korygujesz znowu na głowę CT.

12:00 Dość dziwne namierzenie na Mitroxa, niecelnie, następny strzał kolejny raz z niewiadomych przyczyn przybliżasz po czym strzelasz jakiegoś flicka.

12:36 Grasz na jb jakiś czas, sekrety znasz to i pewnie mape znasz na dobrym poziomie. WIesz, że dach na gr jest zamknięty, słyszysz CT i robisz taki, a nie inny ruch celownikiem?

13:35 ???

KD

Tutaj pierwsze fragi raczej nic szczególnego oprócz sposobu wychylania.

Następnie bierzesz bezruch i raczej dla frajdy 20:10 sobie machasz tym celownikiem jak gdyby nic, a co jakiś czas śmiesznie dobrze nim trafiasz.

FD

27:20 skanujesz sobie aż do momentu akcji w 27:35, gdzie dobrze wiesz gdzie masz skanować, ale i tak nie trafisz CT (Próba strzału na mitroxie), a później od razu akurat bardzo szybko skanujesz w to miejsce, gdzie stoi CT, następnie minuta 27:44 celujesz środkiem ekranu na CT, decydujesz się na użycie scope po czym flickujesz od CT. Następnie znowu próba skanu i tutaj nie trafiasz CT, ale o dziwo CT chciał z tego miejsca wyjść. Następnie 27:57 wcelowanie się w pozycje Mitroxa i po jego wychyleniu przeskok celownika na głowę (w tym przypadku strzeliłeś dosłownie milimetr od głowy). Kolejny raz już nie chybisz. Ta akcja w GR mnie najbardziej zaciekawiła, bo tutaj albo poleciało ci info (w co wątpie) albo posiadasz w.w cheat, który pomógł ci w tych strzałach.

HS

38:40 wychylasz, wiesz, że jest ktoś na prawo (Radar) widzisz go na drabince i tutaj latasz tym celownikiem jak na DR, po czym lądujesz przy Sebie i oddajesz strzał, gdy już się schował (dziwne, bo strzał poleciał w miejsce głowy tam gdzie stał Seba za ścianą). Następnie zabijasz go w dość ciekawy sposób.

Potem w 38:50 ta cała strzelanina z Exeterem, raczej fart.

39:08 Ten ruch twojego celownika nie jest normalny, latasz sobie nim jak nie wiem co.

Do końca dema luz, chociaż tam jeszcze mógłbym się przyczepić do crosshair placementu na strzałach ze scouta.

Jak dla mnie demo było wystarczająco dziwne w wielu aspektach, aby opiekun zgłaszający sprawę mi na PW wlepił ci bana, ja natomiast jestem ciekaw jak ty się odniesiesz do tych wszystkich akcji.

Podjąłem ostateczną decyzję. Jestem w stanie uwierzyć, że czysty przypadek zdarzał się w kilku z tych akcji ale tych dziwnych zagrań jest po prostu za dużo na zwykły przypadek. Już na turnieju 1v1 coś śmierdziało mi w twoim crosshair placemencie i teraz już wiem czemu. 

Edytowane przez SnuFFy
  • Like 3
  • Zmieszany 4
  • Smutny 1
  • Uwielbiam 2

Na samym wstepne pragne wspomnieć ze w samego cs'go mam przegrane ponad 3.5 tysiaca godzin na wszystkich kontach , gdzie na samym serwerze jest to 700h+.Miałem wszystkie  możliwe najlepsze rangi w grze . Wróciłem jakiś miesiać temu po perm banie . I powiedz mi jaki jest sens dawania kosy za ub , żeby grac na odjebce? Pozatym aim assist? Conajmniej 3 osoby na tym jb strzelaja lepiej odemnie ale to do mnie sie przyczepiliscie wiadomo czego.

2:23 - Normalne namierzenie na gracza zyzo jak mówisz że fart to tylko i wyłacznie przy zabiciu seby

1 bunt - Widać że pierwszy hed jaki i drugi nie sa zrobione perfekcyjnie

6:50 Sam byłem zaskoczony że kenz zrobił co zrobił zabiłem go schowałem sie za drzewem i poprawiłem na fotelu pozatym upewniałem sie czy bron ma amunicje

12:00 Dziwne namierzenie byłem wcelowany obok portalu a gość wyszedł z dachu to normalne , że przeflikuje w takiej sytuacji 

13:35 prawdopodobnie spytalem sie kenza na pw albo zmiena nicku czy moge wrocic i wrocilem wiedzialem ze bylo 2 obok gr a ja mialem tylko 70hp

Na bezruchu bylo ewidentnie widać że sie z nimi bawie a mitroxa slyszalem wczesniej przy pojedynku z freshem :)

Ten fd to jakieś żarty ct'ki wyrzucały sobie smoki za gr odwalały tak jeszcze wieksza manianie lecz admin seba nic z tym nie robił

Normalnie zaczynam scanowac lewo prawo z tyłu gr'a gdy upewniam sie że nikogo tam nie było przerzucam sie na bliskie boki. Oraz zauważmy ze szyba na tej mapie jest calkowicie useless nie jest to pierwsza sytuacja gdy tak mam celownik jest prosta na heda a ct nic nie dostaje

Hs Wydaje mi sie raczej ze nie mielismy tam radar bo zagralbym to calkowicie inaczej Latam celownikiem? Była tam taka jazda od boku od gory czysty armagedon nie wiedzialem co robic az pomieszal mi sie ct z tt wiec postanowilem uciec i strzelac 1v1 . Sytuacja z seba wez pod uwage to , że demko nie oddaje w 100% tamtego momentu jak dobrze pamietam to nie był nawet flick tylko miałem już tam celownik.

Sytuacja z exeterem ? Tak czysty fart zaczołem spamić full auto bo bylem przekonany ze dedne nawet pozniej na pw spamilem mu ez ez

Tak jak mowilem w rzeczywistoci ten celownik jest troszke dalej niz pokazuje demko 

Jeśli bedzie trzeba coś jeszcze wyjasnic jakies sytuacje zapraszam na ts jestem dostepny do 22;00 

Pozatym nie oszukujmy sie pocilem sie to mape mialem cos ponad 25k+

Przepraszam , że pisze to w nowym poscie ale w opcji edytuj nie widze twojej odpowiedzi

Edytowane przez SnuFFy
  • Haha 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 3
  • Haha 2
  • Uwielbiam 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności