ves 0 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Nick: vesWycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://forum.cs-classic.pl/ aby poznać szczegóły Admin: [CSC] Mahesvara マルチン Reason: Aktywny Ban Length: permanent. Serwer: CODLink do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:418765035&advType=steamid&Submit Dostałem bana za fakeACC, wiec wbiłem na mainie i banik za aktywnego bana. Chciałem tylko zagrać na codzie bo od czasów 1.6 nie grałem na tym trybie Spoczko spoczko. Imo spojrzałem na regulamin tak szybciutko i nie widzę tam nic o multikoncie albo fake konice. (w ub pewnie tez nie moge się wypowiadać). Także żegnam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Dostałeś za FakeACC na 1 koncie, więc było trzeba się wtedy odwoływać a nie wbijać na serwer na 2 koncie na Aktywnym banie teraz nie masz już co pisać perm zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Września 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Jeżeli masz bana, to logiczne, że nie możesz wbić sobie na nowym koncie i udawać, że wszystko jest ok. Regulamin serwera COD nie musi tego zawierać, bo główny regulamin serwerów w dziale "REGULAMINY" zawiera taką notkę i wydaje mi się, że nawet bez niej, jest to dość logiczne I tka, masz rację, w Ub się nie wypowiadamy, a edytujemy główny post by nie prowadzić tutaj rozmów ze sobą. W takiej sytuacji UB Ci się nie należy i jedyną opcja jest zgoda opiekunów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Września 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi