Fixer 7 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Imie : DominikWiek : 17Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : 2h 35m 35sDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Wywiady. Kiedyś już miałem rangę redaktora na cs-classic ale musiałem zrobić przerwę z counter strike a teraz robię wielki Come Back :DZnajomość z większością użytkowników: Kiedyś tak, teraz nie za bardzo To nie problem nadgonimy.Dlaczego ja ?: Lubię prowadzić wywiady z innymi ludźmi, myślę, że mam w tym nie małe doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 TAK- nadajesz się i spelniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jestem na TAK "pro" gejmerze bo spełniasz wymagania.Czekam na wywiad:D I jak jeszcze raz tak długo będziesz fajkę palił to Cię ze specta wywale:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 nie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Nie wymaganie nie spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Tak -są wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Na TAK -wymagania są! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Na nie nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Szczerze To ja nie wiem Gdzie wy widzicie Wymagania spełnione. Ja osobiście jestem na nie ponieważ nie masz spełnionych wymagań. Wiem że sobie dasz radę bu już byłeś redaktorem ale wymagania to wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 na nie -wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Posiedź najpierwJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi