Txle 0 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) 1. Nick: txle 2. Imię: Filip 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon : Tak 6. Link do swojego GameMe : zaczynam dopiero grać na serwerze i nie moge w siebie wejść. Ale bardzo bym chciał zostać na dłużej 7. Parę słów o sobie : Siema jestem Filip, mam 16 lat i chodzę do 1 klasy technikum na profil informatyczny 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem : Mam duże doświadczenie, potrafię gadać z ludźmi i coś wytłumaczyć 9. Steam_ID: STEAM_0:1:214717096 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Gram całymi dniami więc kiedy tylko mogę to wbijam 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 14:00-00:00 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ponad 3 lata 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak, na 4 serwerach po pare miesięcy. Nigdy nie zawiodłem Edytowane 27 Września 2020 przez Txle dopełnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nojo 67 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Brak spełnionych wymagań, odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nojo 67 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi