15yo Talent Zwey 0 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Chce dostać unbana. Nie rozumiem tego powodu, jak niby fake konto? To jest moje drugie acc musiałem założyć bo ja głupek zapomialem do maina. Nazwałem się 15yo Talent Zwey i dostałem bana za fake acc? Wtf jeśli ktoś ma taką nazwę to ja zmienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Za powodem "fake acc" banowane są osoby, które nie posiadają prime i grają podejrzanie. Aby dostać UB, musisz w prośbie podesłać screenshot'a z dowodem, że posiadasz konto PRIME. Nie ma innej możliwość na UB. Jeśli posiadasz PRIME, złóż kolejną prośbę, lecz poprawnie wypełniając wzór, który znajdziesz tutaj: Jak napisać poprawnie prośbę o UB? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi