j3bac60 0 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 (edytowane) Nick: jebac 60Wycinek z konsoli(bez IP)*: Admin: AskerPL [CSC] Reason: fake acc Length: permanent.Serwer: COD 128TR Cs-ClassicLink do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:569065019&advType=steamid Po jakimś pół roku sobie chciałem zagrać w csa, ale moje main konto ma maila do ktorego nie mam dostepu teraz i steam guarda na telefonie ktory mi sie zepsul z miesiac temu. Napisalem do supportu steam i czekam na odpowiedz, ale jako ze chcialem pograc sobie tak o dla chillku to zrobilem wczoraj swieze konto. Nie ma sensu bez prime grac rankedow to sobie pogralem na serwerach spolecznosci. Dzisiaj grając na cs-classic cod dostałem bana po ~10 minutach za fake acc XD. takze ten, jakbyscie mi dali ub to byloby kox bo serwer mi sie spodobal troche a jednak zanim mi ten support odpisze albo w ogole cokolwiek zrobi to troche minie. Edytowane 14 Października 2020 przez j3bac60 przypadkowy enter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Jak na razie nic nie zrobimy z tym, jak kupisz prime to napisz takie samo odwolanie ze screenami, ze tego prime na tym samym koncie posiadasz, to dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi