mono_ 0 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 (edytowane) Nick:duby Wycinek z konsoli: idk o co chodzi Serwer: Only Mirage Link do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=duby&advType=name (ten ostatni duby;❤) Dostałem perma rok temu (02-24-19 18:48) tak jakos kolega gra i chcialem z nim popykac i no perm mi wyskoczyl nie pamietam co to bylo ale haxow napewno nie uzywalem bo pluje na cheaterow Admin(Venox) z ts3 mi powiedzial ze mam tu napisac a tu teraz widze ze 3 dni na odwolanie sie XD Edytowane 14 Października 2020 przez mono_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Każda z osób zbanowanych ma 3 dni na odwołanie się od bana. Napisz do opiekunów na pw, to do nich należy decyzja czy dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi