mikolajeczek 0 Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) Nick:Mikołajeczek<3 key-drop.com Wycinek z konsoli(bez IP)*: idk o co biega Serwer: cod mod 201 Link do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=mikołajeczek&advType=name Bana za fakeacc dostałem 06-08-2020 12:56 , bardzo proszę o unbana ,dlatego że kolega pyka i chciałbym z nim (Pewnie wyczytało tak ,że kiedyś grałem na innym koncie ale sprzedałem je i chcialem na tym ) Dzięki ! Wczesniejsze konto to Boczek Edytowane 16 Października 2020 przez mikolajeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Nie no gosciu, wbijasz na multikoncie (wiedzac, ze grales tu na poprzednim) + pewnie na starym dostales VAC-a to taka gadke sprzedajesz, a ban za fake acc nakladany jest na zbyt dziwnie grajacych graczy z nowymi kontami NON PRIME, wiec dopoki nie wykupisz prime to nie ma o czym rozmawiac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi