mytho 0 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 nie moge znalezc mojego linka do bana ale dam ss moze to pomoze jak to to to juz mam unbana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mytho 0 Opublikowano 18 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) prime juz pokazalem ale dalej nie wiem gdzie jest link do bana chyba ze to to http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist Edytowane 18 Października 2020 przez mytho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Tak, tylko przypomnę dla osób, które nie znają regulaminu @animovy "Zakazane jest wypowiadania się w działach "Prośby o UB" oraz "AntiCheat" przez osoby, które nie zostaną oto poproszone. Wypowiadać mogą się tylko członkowie UbTeam lub osoba (najczęściej admin banujący), która została oto poproszona oraz autor tematu." Dam ci UB, bo znalazłem twojego bana, lecz następnym razem, którego mam nadzieję że nie będzie, musisz zastosować wzór. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi