Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na sztorm12287 i na Snowey [CSC]

SmurfiQ [CSC]

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick SmurfiQ [CSC]
2. Kto zawinił? (admin/gracz) gracz
3. Nick oskarżonego sztorm12287
4. Steam_ID oskarżonego STEAM_0:1:196780955
5. Data i godzina zdarzenia 15:38 runda gdzies 7:8
6. Mapa jb_spy_vs_spy_beta7
7. Opis sytuacji:Sytuacja wygladala tak ze wbijam sobie normalnie na serwer wszystko normalnie pan sztorm sie przywital ze mna "siema smurfiq" ja mu odpowiedzialem siema potem to sie zmienilo. wszystkie osoby po za mna sie zbuntowaly zostalem sam potem moer wpisal !bunt i wybral mnie zebym mial zyczenie wiec moglem powiedziec gdzie sa zbuntowani po czym powiedzialem gdzie jest snowey i sztorm sztorm mnie zaczol wyzywac ze jestem smieciem, k**wą i konfidentem i jak powiedzialem ze pojde na forum on zaczol mnie wyzywac od szmat.
Edytowane przez Jeremaya Gattwold
  • Haha 7
  • Zmieszany 4
  • Uwielbiam 1

To co zobaczyłem na tym demku to jeden wielki nieśmieszny żart i żenada. Bardzo często jest poruszany temat atmosfery na serwerze, że nie chce się nikomu grać bo są toksyczni gracze.

Moer, Snowey i sztorm są idealnym przykładem toksycznych graczy, którzy tą rozgrywkę psują. Nie będę cytował słów płynących z ich ust, jeżeli ktoś chce wiedzieć to zapraszam do zobaczenia demka.

Wszyscy wyżej wymienieni gracze zostają zbanowani na miesiąc za swoje zachowanie ukazane na demku. Następne bany będą permami bez możliwości UB.

A co do ciebie @SmurfiQ [CSC] to śmiesznie, że zgłaszasz ludzi za coś, co sam robiłeś i zapewne robisz dalej tylko akurat miałeś chęć upie*dolenia w/w graczy, więc zachowywałeś się "kulturalnie". Między innymi takie osoby jak ty, które najpierw są toksyczne w stosunku do wszystkich i dostają liczne bany za obrazy a potem "płaczą" o coś, co SAME ROBIŁY również psuja ten serwer.

/Edit: Jednak dostałem info abym sprawdził historię twojego chatu i ku braku mojego zdziwienia również zachowujesz się tak samo, więc dołączasz do nich i otrzymujesz bana na miesiąc.

Edytowane przez offen
  • Like 8
  • Haha 3
  • Smutny 1
  • Uwielbiam 4

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Smutny 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności