dziam dziam 0 Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 (edytowane) Dzień dobry, Potrzebuję wykonać mapę interaktywną, która będzie przedstawiała ciekawe miejsca w mojej okolicy. Myślałem o wykorzystaniu programu Adobe Flash. Posiadam wersję CS4. Mapa miałaby wyglądać następująco. Mapa okolicy a na niej kilka punktów zaznaczonych z nazwami miejscowości. Jak kliknę na dany punkt, to się otworzy okno, w którym będą zamieszczone zdjęcia i opis miejsca. Może znacie dobry tutorial w takim temacie? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 27 Października 2020 przez dziam dziam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziam dziam 0 Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Czyżby temat był bardzo nierozwojowy? Może ktoś jakąś drobną sugestię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulatoxx 10 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Nie wiem, spróbuj w google znależć może coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi