hapajkule 156 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 No wiem , że w złym miejscu . Nie mam czcionek , zebym zmienic kolor i wgl na forum nie moge normalnie odpowiedziec na temat klikajac odpowiedz tylko musze to drogie i tak sie chwilke pobawic ;c jak to naprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Te wyczyść sobie cooki przeglądarki, też tak miałem i teraz chodzi normalnie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Wyjaśnione<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi