AMAD 9 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Klasa ma w opisie że podsiada na start 2miny a po 75lvl 3 . Niestety tak nie jest bo klasa posiada jedną minę na start . Proszę o naprawienie tego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Listopada 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Od wczoraj czekam na potwierdzenie aktualizacji przez opiekunów. Gdy dostanę zielone światło, aktualizacja (a wraz z nią ta poprawka) zostanie wgrana @AMAD ale ja update mam gotowy już od wczoraj. Czekam po prostu na to czy mogę go wgrać + co do Twojego zgłoszenia, to trzeba czekać na opiekunów, bo ja nie dostałem takiej wiadomości 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMAD 9 Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Co do klasy BlackFire to są zbugowane miny jeszcze. Nie raz nic nie zabierają hp nie raz zabierają 30hp lub 60 a na pewno nie zdają 120dmg tak jak w opisie. Jak byś poprawiał to zwróć na to uwagę proszę. Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi