hapajkule 156 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Redaktor - HapajKule Odpowiadający - Famas Więc Zaczynamy ... Na początek przedstaw się , powiedz gdzie mieszkasz i ile masz lat ? Mam na imię Marcel ale jestem znany jako Famas,wcześniej Polishchaos,LadiesKiller i buźka:* mam 18 lat i mieszkam w Piotrkowie Kujawskim Masz jakieś rodzeństwo ? Brata młodszego , który dzisiaj ma pierwszą komunię swiętą swą Dlatego licze na nowe pc To Gratulacje Ładnie wykorzystywac brata Jak uważasz kto Wygra Bayern Monachium Czy Borussia Dortmund Jestem całym sercem za BvB ponieważ gra tam trzech naszych ziomków lecz po tym sezonie jaki rozegrał Bayern Monachium(tylko jedna przegrana w LM) stawiam na Bayern Jaki klub uważasz za najlepszy ? Legia Warszawa!Miałem 6 lat jak mój tata zabrał mnie po raz pierwszy na mecz i od tamtego czasu staram się być na co 2 meczu Legii Oooo Wspaniałe Dziecinstwo Miałes <3 Uprawiasz jakiś sport , jeśli tak to jaki ? Tak gram w piłkę ręczną na pozycji pół-prawego,wiąże duże nadzieje z tym sportem.Trenuje również boks Może grasz w jakimś klubie jeśli tak to jakim ? Babiak21 Jest to w tej chwili liga amatorska Jakie jest twoje największe marzenie ? Zagrać obok Nikoli Balica Do jakiej szkoły obecnie chodzisz ? Klasa maturalna bitch LO Władysława Łokietka w Radziejowie Jak byś określił samego siebie ? Spokojny , cierpliwy , żartobliwy pro gamer w csa czasami kawał chuja . Jaki jest twój ulubiony kolor ? Niebieski bo na ten kolor najczęściej zwracają uwagę dziewczyny^^ Masz jakiś ulubiony film , piosenkę lub gatunek filmowy ? Mój ulubiony film to pulp fiction ulubiony serial The walking dead a piosenka hmm ostatnio Rozbójnik Alibaba feat Pono,Kazan,Laura-W sieci Jak znalazłeś się na cs-classic ? Byłem wcześniej na serwerowni cs-harnas , ale tam h@ był nie fair w stosunku do graczy , oszukał mnie na serwerze na który wyłożyłem mu pieniądze i tak przeglądalem reklamy aż trafiłem do was i jest gitara:D Z kim najbardziej się zaprzyjaźniłeś w grze , na forum ? Fajnie się gra z dzikiem blipem plny lala Zaczynałeś na botach czy odrazu na serwerach ? Od razu na serwerach , bo mi boty nie działały Awansowałeś na stanowisko Admina [FFa] czy jesteś zadowolony ? Pewnie , że tak bo mogę banować od razu z poziomu serweru , a nie muszę kręcić dem wstawiac na forum i czekać,aż ktos ich zbanuje i lubie pomagac innym Czy chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec ? Blipa^ , dzika i Andre i Siwy Dziękuje za poświęcony czas Dzięki Podoba Się Daj Lajka <3 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Aaa pozdrowił mnie . Fajny wywiad jutro dostaniesz lika bo dziś już limit wykorzystałem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Fajny Wywiad Famas czemu mnie nie pozdrowiłeś hehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 M4 ty czopie, zara zedytuje i będzie pozdro dla mnie Łap lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gram Bez Monitora 0 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ciekawy ;d Łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Siwy za tego M4 nie masz pozdrowien:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Fajny like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE BEST PLAYER 1 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Fajny wywiad Łap like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 No pewnie ze sie fajnie gra z nami LIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Fajny wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 fajne pytania czcionka wyrazistamasz lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi