Andre 459 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Redaktor Andre Bohater: Siwy Siemka ,na początek przedstaw się,ile masz lat i powiedz gdzie mieszkasz. Elo. Mam na imię Miłosz i mam 16lat.Mieszkam w okolicach Rzeszowa. Czy masz jakieś rodzeństwo? Tak siostrę i brata. Czym się interesujesz? Interesuję się fotografią. Jaki sport najbardziej lubisz? Najbardziej lubię koszykówkę Czy masz dziewczynę? A może jesteś wolny? Dziewczyny nie mam.Jestem WOLNY . Dobrze teraz pytania związane z classiciem.Jak trafiłeś na Cs-classic.pl? Na classic`a napotkałem się pierwszy raz jak szukałem serwerów. Był taki COD i tam zacząłem grać. Aha.Niedawno zostałeś moderatorem i dostałeś się do UBTeam. Jak się z tym czujesz? No świetnie.Fajnie jest pomagać graczom.Żadnych problemów nie mam i tak siedzę non stop na forum. Jak oceniasz atmosferę na forum? Jest OK . Dobrze to na tym będziemy kończyć.Czy chciałbyś kodoś pozdrowić? No dzięki. Chciałbym pozdrowić Madzie Triplena Blejza Blipa Dzika M4 Karola I innych Dziękuję za poświęcony mi czas.Narazie. Cześć Podoba się? Liczę na Lubie To! 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jesteś pewien że tak się pisze bochater ? czy bohater ?Na 1 wywiad ok 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Czy ja wiem ;d Błędy ortograficzne w takich wyrazach jak bohater bez przesady ;c No i troszke krótki ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraGGeR 7 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Czy ja wiem ;d Błędy ortograficzne w takich wyrazach jak bohater bez przesady ;c No i troszke krótki ;c Mała literówka. Zawsze z tym słowem problem mam ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gram Bez Monitora 0 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Na początek dobry łap lajka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Zostałam jako 1 pozdrowiona. =) Jestem zaszczycona Wywiad nawet fajny, like ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 fajny like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Fajny wywiad lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Krw jestem Famas,a nie M4! Dzięki za pozdrowienia również Cię Lofffciam i pozdrawiam muah;** xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Krótki dość wywiadzik, ale trzym lubiĘ to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Fajne pytania czcionka wyrazna lap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi