Wszedziebylek 0 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam Około 2lat temu dostałem perm bana za reklame w nicku. Przeszedłem w tym czasie mutacje oraz nauczyłem się na błędach.Chciałbym aby administracja dała mi 2 szanse ponieważ wtedy byłem niezrozumiały a cs zszedł na nic i nie ma w jakie tryby grać moje steam id : STEAM_1:1:115339869 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) Każda z osób zbanowanych ma 3 dni na odwołanie się od bana. Do tego dochodzi brak wzoru i zły dział. Edytowane 8 Listopada 2020 przez yuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi