Andre 459 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wiek:14Kontakt (GG/e-mail/steam):GG 32531925Kiedy zaczynałeś grę w cs:Jakieś 1,5roku temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:Bardzo dobreIle masz wolnego czasu?:Dużo 3,4h dziennieDlaczego starasz się o to stanowisko?:Ponieważ jest mało osób z UBTeam a jest wielu graczy zbanowanych i chciałbym im pomóc.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):Nie nigdy nie uzywałem haxów Wymagania- 50 postów Jest- 50 godzin na forum Jest- Minimum 15 lat Nie ma - Minimum 2 miesiące na forum Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraGGeR 7 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Na Nie -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Tak wymagania,ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 No masz szanse ;d Na Tak nie zmarnuj tego ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Rowniez jestem na NIE -wiek -wymaganie nie spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wiek, wiek i wiek. Moim zdaniem wiek nie ma nic do tego. Niektórzy 13/14 latkowie ogarniają lepiej niż 17/18 latkowie, a wy uważacie że jeżeli on ma 14 lat to nie ogarnie. Ja znam Andre dość sporo, więc nie mam żadnych wątpliwości. Jestem na tak, ponieważ wszystkie wymagania spełniasz, oczywiście nie licząc wieku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Za krótko siedzisz na forum :/ i nwm czy masz jakieś doświadczenie w rozpoznawaniu czitow, jesteś admem tylko na DR. Na pewno nie miałeś stycznośći z czitami , to jak ?NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Mało czasu spędzasz. Nie widać cięJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi