CreAt0R 1 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wywiad Przeprowadzony z -_- H@. Redaktor CreAt0R - Przedstaw się nam. Jak masz na imię?-_- - Wszyscy na mnie wołają PawełRedaktor CreAt0R - Ile masz lat , skąd Pochodzisz? -_- - 15 lat,pochodzę z województwa Lubuskiego.Okolice Zielonej GóryRedaktor CreAt0R - Jakie są Twoje zainteresowania ? Opowiedz nam coś co zaciekawi naszych czytaczy ?-_- - Lubię konie^^,a tak na serio to lubię grać w koszykówkę.Uwielbiam matematykę;DNie wiem co tutaj napisać,nudny jestem:DRedaktor CreAt0R - Uprawiasz jakieś Sporty?-_- - Gram w koszykówkę,a także lubię sobie pokopać .Redaktor CreAt0R - Czy jesteś Singlem , Czy masz może drugą połówke ?-_- - Na razie nie mam drugiej połówki:)Redaktor CreAt0R - Twoja ulubiona potrawa?-_- - Lubię zjeść pierogi(podsmażane na patelni,schabowego z frytkami,pomidorową,dużo by tu wymieniać.Redaktor CreAt0R - Masz jakieś dziwne zajęcia ?-_- - Dziwne.Sam nie wiem,ale chyba nie.Na lekcji często rysuję jakieś rzeczy,które nie przypominają rysowania.Redaktor CreAt0R - Do jakiej Szkoły Obecnie Uczęszczasz ?-_- - Chodzę do 3 gimnazjum.Redaktor CreAt0R - Jakiego Rodzaju muzyki Słuchasz ? Posiadasz Ulubionego wykonawcę?-_- - Ciągle zmieniam,choć tych chyba nie przestanę:-wszystko co związane z Sitkiem(chodzi o rap:D); -wszystko co związane z Małpą(też chodzi o rap); -Move like jagger:D; -gangnam style; Coś tam jeszcze znajdę,ale nie chce tutaj tego wymieniać.Redaktor CreAt0R - Jakie jest Twoje marzenie?-_- - Założy swój sklep komputerowy.Redaktor CreAt0R - Posiadasz jakiegoś Zwierzaka?-_- - Niestety nie.Redaktor CreAt0R - Dobrze trochę już wiemy o Twoim charakterze i o Tobie samym , może przejdziemy na pytania dotyczące Sieci ?-_- - ---Redaktor CreAt0R - Opowiedz Coś o swoich Początkach z Cs-Classic ?-_- - Dużo by tutaj opisywać.Wiem że was tutaj wkurzę,ale za dużo by pisać.Obiecuję wam że kiedyś opiszę tą sytuację(początku naszej siec) bo były to najtrudniejsze chwile sieci.Redaktor CreAt0R - Kto twoim zdaniem najbardziej przyczynił się do rozwoju sieci i dlaczego?-_- - Każdy po trochu.Dawidek i ja reklamowaliśmy serwer(dawide wtedy bardziej,ja raczej robiłem serwery).Chill pomagał mi w dodawaniu różnych rzeczy na forum.Vertisan też nam bardzo pomógł przy forum(znał się na tym bardzo dobrze,ale niestety odszedł)Krypton dodawanie wzorów,regulaminów,itp.jak kogoś pominąłem to sry.Redaktor CreAt0R - Kto i za Co jest Twoim ulubieńcem na Forum ? Kogo najbardziej lubisz?-_- - Dużo osób lubięRedaktor CreAt0R - Gdybyś mógł wziąść jedną rzecz na bezludną wyspe co to by było ?-_- - Siekierę,kilof,trochę nasion,łopatę,broń;D i żyłbym jak w minecrafcie:DRedaktor CreAt0R - Jak oceniasz prace Grafików, Modelatorów, Redaktorów, Adminów ?-_- - Bardzo dobrze,choć admini nieco leniwi(niektórzy)Redaktor CreAt0R - Czy jesteś zadowolony że jesteś Tu z Nami ?-_- - Jakżeby inaczej:D Jestem szczęśliwy,że jeszcze jesteśmy mimo tego co napotkaliśmy;DRedaktor CreAt0R - Dziękuje ci za wywiad , było mi na prawdę miło. Myślę że w jakiś sposób przybliżyłeś prace członkom załogi cs-classic , która na prawdę czasami jest ciężka.Redaktor CreAt0R - Na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić ?-_- - Pozdrawiam wszystkich graczy Cs-Classic.plPewnie opowiadałem same nudy:D 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Troszke lepiej , ale nie całkiem Mówiłem Ci , nie pisz -_- i Redaktor... Np. Kolor szary - Creator Kolor ..... - Osoba z która przeprowadzasz wywiad Czesc , dzieki ze zgodziłes sie na przeprowadzenie wywiadu Czesc , przyjemnośc po mojej stronie - Tak to powinno wyglądac Wywiady powinny być wyczerpujące , wiek/imie i miesjce zamieszkania staraj sie umiescic w 1 pytaniu . Dodaj wiecej pytan dot. zycia , czy ma rodzenstwo/zwierzątko itd. , na temat csa : kiedy sie zaczelo grac i na jakiej platformie oraz rzeczy zwiazane z siecia : jak i dzieki komu powstała , co nakłoniło do założenia itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheShizeR 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mi tam, się podoba ten wywiad... Ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wywiad bardzo dobry i ciekawy mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Września 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Szczerze to mogłem to lepiej przeprowadzić,ale teraz mam kilka rzeczy też.:DNiedługo postaram się dodać historyjkę o naszej sieci,dlaczego powstała,jak bo to jest dziwna histroria;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dobry wywiad, masz browara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie zgodze się z AmN , mi się bardziej podoba jak piszesz Redaktor Creator itd. Browar ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:eFFecT:. 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kilka błędów, niedociągnięć.H@ Adminem ? H - Head - @ Admin. :)Ten jest lepszy niż poprzedni, robisz postępy, oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreAt0R 1 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dziękuje wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wywiad ciekawy.Fajnie mi się czytało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis 0 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 wywiad po prostu zajeb**** czekam na opowieść jeszcze o powstaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anadj0# 0 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wywiad bardzo dobrze napisany oraz wyczerpujący - dużo pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Nic dodać nic ująć fajny wywiad masz Browca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Spoko wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi