Sp33dyHD 0 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Nick: Sp33dyHD goboosti Witam ! Dostałem perm bana za nabijanie kredytów. Gram na serwerze od kilku dni, afk dłuższe niż 30sek-minuta zdarzyło mi się pierwszy raz. Poszedłem po obiad (3-4min) zapomniałem anulować oferty, wracając zastałem powiadomienie o perm banie. Czy da radę jakoś go zdjąć ? Jestem zielony w temacie społecznościowych gram ledwo 5 dni na nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Listopada 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Siedziałeś AFK przez ponad 4 rundy Oglądam rozgrywki z poziomu GoTV i jeśli widzę, że ktoś stale siedzi, to banuje permanentnie, bo nie zamierzam pozwalac na grę osobom, które okradają mnie z pieniędzy. Korzystasz z boost, za którego płacę, a Twoim celem jest gra na serwerze, a nie farmienie sobie kredytów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Listopada 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi