beret68 2 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Nick : beret68 Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer : Nie wiem, ale głównie grałem na ★RESET★ COD 128TR ★Cs-Classic★ !ws ★ Call of Duty ★ Link do bana: Nie jestem w stanie go w ogóle znaleźć na SourceBans, pomimo moich starań. Dzień dobry, dzisiaj próbując dołączyć na serwer CoD'a dostałem informacja o perma banie. Co ciekawe moje ostatnie połącznie z tym serwerem odbyło się jeszcze w listopadzie (dokładnej daty nie jestem w stanie podać), a samego bana rzekomo dostałem dnia 30.04.2020r. . Kolejna sprawa, która mnie zainteresowała to brak mojego bana na SourceBans, którego szukałem poprzez moje Steam ID, mój nick, oraz szukania go poprzez powód bana jak i datę jego datę. Również nie rozumiem powodu bana, więc prosiłbym o wytłumaczenie sytuacji jaka wtedy zaszła. Pozdrawiam Beret68 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Ban jest dość stary, więc mogę zmienić typ na Steam ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi