Visari 0 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witam. Nie wiem czy dobry dział. Nie obchodzi mnie to!1.Twój Nick: Visari2.Nick admina/gracza który zawinił: Nie wiem kto banował ludzie płakały że niby mam wh aima nie wiem chuja w nosie... Sprawdźcie demka na serwerze ja nic nie ma to że potrafie grać to nie znaczy by banować za "czity" w dodatku bez ss'ów3.Admin/Gracz : nie wiem4.Data i godzina: 3 min temu?5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): hltv?6.Opis sytuacji: napisałem w kto zawinił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 W prośbach o ub pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visari 0 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Co Ty dajesz? Nie pasuje wam to przenieś ! HAHAHAH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 -.- Ma być napisane w prośbach o ub.Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi