odbyt 0 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Nick : OdbytLink do SSów :http://www.speedyshare.com/SYpxg/Ub.rarWycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Odbyt [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1973633848 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 88.199.148.99 ' [AMXBans] ======================================= Serwer :ffa mam prośbę możecie mnie dodać do jakieś listy czystych graczy? Tak trochę to nie chce mi się co 2/3 dni wrzucać ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Gracz zostaje odbanowany, a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi