Davee 1 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) Nick: DaveWycinek z konsoli(bez IP)*: Admin: eQQ Reason: fakeacc Length: permanent. Disconnect: You have been banned by this server, check https://forum.cs-classic.pl/ for more info Admin: eQQReason: fakeaccLength: permanent. Serwer: FFA only MirageLink do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:572468349&advType=steamid&Submit Edytowane 30 Listopada 2020 przez Davee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 @Davee edytuj temat i wstaw dowód w postaci screenshot’a, że posiadasz PRIME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 http://670562.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1606758062-1606759932.zip - tutaj demko Pierwsze co napiszę, że kolega ma 60h w csgo a strzela jak młody bóg no ale jak trzeba to trzeba Runda 1 (1:39) Nic ciekawego Runda 2 (2:45) -Stoi na respie i nic nie robi. -Stoi rampa słyszy dwie osoby nic nie zrobił Runda 3 (4:24) -To samo co wcześniej stoi na respie się nie rusza. -Ginie bo gościu raszuje. Runda 4 (5:20) -Cała praktycznie rundę kampił na rampie wychylił na a wycelował w głowę typa przez skrzynkę na ticket. Wychyla dalej zabija normalnie gościa pod schodami. Stoi gościu na ticket trochę tak jak by jakiś asystent celowania mu się odpalił i ginie Runda 5 (7:43) -Znowu sobie stoi na respie. -Wychyla pod koniec rudny i ginie. Runda 6 (8:47) -Cała rundę nic pod koniec normalny kill. Runda 7 (10:05) -Śmieszny kill na graczu drajker. -Dalej śmiesznie się wcelowuje w wyjście od kuchni i jak gracz wychyla to się akurat chowa nie trafia go parę razy ucieka do saitu po czym daje magiczna głowę. -Kolejny kill na pałacach B tak samo magiczna głowa i ginie. Runda 8 (11:54) -Znowu kolega stoi na respie tym razem krótko. -Dalej wyczekany kill na b ale znowu tak trochę jak by mu jakiś asystent pomagał. -Dalej dwa fragi normalne. Runda 9 (13:41) -Dwa strzały ze scouta na A jeden trafiony normalnie drugiego nie trafił. Ginie jakieś 20s potem. Runda 10 -Nic Runda 11 (16:40) -Wyskoczył mida i padł I tutaj poleciał ban. Jak dla mnie to może z 3 akcje dziwne i tyle jest to jego drugi ban bo adminowi nie chciało się demka rozpisywać. Jak na 60h to wie bardzo dużo ale porusza się jak bot może miał farta i tyle. 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davee 1 Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) To jest moje drugie konto, ponieważ pierwsze konto mi jakis rusek ukradł XD Na pierwszym koncie mialem z 600h i range mge Tak btw. po co miałbym cheatować na serwerze na którym git mi się gra i jeszcze kupować do tego prime'a, jakbym dostał ub, mógłbym zacząć nagrywać wszystkie moje akcje XD Edytowane 30 Listopada 2020 przez Davee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Wypowiem się tylko odnośnie bana, a całą tą sytuację i adminów opiszę w odpowiednim temacie do tego. Nie będę rozpisywał demka, bo każda akcja jest normalną akcją i nie wiem totalnie za co ten gracz został zbanowany, ale tak jak powiedziałem zachowanie adminów będzie opisane w odpowiednim temacie. Gracz dostaje UB. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi