tymus1 0 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Witam mam problem z fpsami zaczynam grac mam 390 nagle sa spadki do 190 200 Sprzęt gtx 1660 ti i7 9750h Mysle ze moze to byc spowodowane grzaniem sie procesora ale nie jestem pewny , prosze o pomoc I jakie najlepiej ustawic ustawienia startowe pod ten sprzet i jakie w nvidi prosze o pomoc Edytowane 7 Grudnia 2020 przez tymus1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modern. 87 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 @tymus1Gdy ja miałem spadek fps z 500 na 100 po roku gry na PC, zrobiłem sobie format i to nie pomogło, napisałem na 4um i koleś zapytał czy nie mam monitora podpiętego do karty zintegorwanej i niestety miałem XDD Sprawdź to, jeżeli nie pomoże to może sterowniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymus1 0 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 @daaf Gram na laptopie mam zamiar kupic monitor , ale pojawil sie ten problem ,na tym sprzecie powinienem miec stale 260 fpsow a tak nie jest i nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rustic 75 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 W dniu 7.12.2020 o 23:23, tymus1 napisał: @daaf Gram na laptopie mam zamiar kupic monitor , ale pojawil sie ten problem ,na tym sprzecie powinienem miec stale 260 fpsow a tak nie jest i nie wiem o co chodzi Laptopy się grzeją i to każdy wie spróbuj pobrać programy do monitorowania temperatur i wtedy zobaczysz co tak naprawdę się dzieję.. wejdź na fora komputerowe tam często pomagają w takich sprawach.. oczywiście najpierw zbadaj porób kilka fotek i dopiero pytaj bo tak to jest wróżenie z niczego xD Programy które używam: -Cpu-Z -Hwinfo64 -Gpu-Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi