neska. 3 198 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Kolejny wywiad jest z naszym Adminem DR, jak zarówno Redaktorem. Zapraszam do przeczytania . Redaktor: MadziiQ ;**** Bohater: Andre Na początek przedstaw się. Jak masz na imię, ile masz lat i gdzie mieszkasz?Mam na imię Patryk mam 14lat i mieszkam w ZamościuDo jakiej chodzisz szkoły ?Niestety jeszcze kibluje w podstawówce bo w 2 klasie nie zdałemMasz jakieś plany na przyszłość? Tak.Może to się wydać śmieszne ale mam zamiar zostać raperem Heheszki ;> Jaka jest twoja ulubiona potrawa?Trudno wybrać ale myślę,że pierogi z kapustą .Masz jakiś swój ulubiony sport?Tak.Moim ulubionym sportem jest piłka halowa.Czy masz rodzeństwo?Niestety mam młodszego brata :/Czy zdradzisz nam jego imię ?Zdradzę zdradzę. Łukasz.Twój ulubiony kolor ? Moim ulubionym kolorem jest zielony.Jakiego rodzaju muzyki słuchasz?Rap/hip hop a czasami DubstepJaka jest twoja ulubiona piosenka ?Rahim-Sekunda.Co lubisz robić w wolnym czasie?W wolnym czasie lubię grać na kompie i grać z kolegami w gałę.Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy?Komedia .Masz jakiś ulubiony serial ?Mam "Ojciec Mateusz"Jak zaczęła się twoja przygoda z cs-classic ?Na classic`a trafiłem przez kozak`aZmc HapajKule i brata Hapaja.Ile już grasz w cs`a?Z 1,5 rokuCzy trudno jest być adminem DR ?Nie zawsze,ale są czasami takie dni,że muszę po banować kilku gimbusów. Jak oceniasz nasza administrację ?Administracja jest bardzo miła i oceniam ją 10/10 Kogo najbardziej polubiłeś z forum?Trudno wybrać ale najbardziej polubiłem Siwego. Nom Siwek jest spoko ;D Dlaczego wybrałeś właśnie taki nick?Ponieważ zaczynałem grę na privku metin2 i chciałem się nazwać TripleH ale że zmieniłem jedną literkę i nazwałem się TripleN i tak już zostało. A z Andre to juz inna historia .Ulubiona broń w cs?m4a1Moja też ;D Ulubiona mapa ?Zależy na jakim servie.Ale na DR moją ulubioną mapą jest deathrun_arcticChciałbyś może kogoś pozdrowić ?Tak. Oczywiście Ciebie.SiwegoSnajpera -_-wuwuniaHapajKuleKozakZmcManiakmati201magikai FamasaI oczywiście wszystkich których nie wymieniłemDzięki za poświęcony czasJa również dziękuję. Jeżeli się podoba, dawać lajki ;D 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Fajny wywiad bo ze mną 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Fajny wywiad bo mój ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 fajny wywiad lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Fajny wywiad bo mnie pozdrowiłeś lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Łap madzik i triplen lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ojejej i kolejny mnie pozdrawia<3 Jak wy mnie kochacie jej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Spoko wywiadzik lajkujem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 :D:D Trzymaj Lubię to ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi