Fixer 7 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Typ Pracy: SygnaturaWymiary: 400x150Render, Stock: Zostawiam tobie.Napis/y: Fixer.? , Z Całych SiłTematyka: Raper SulinKolorystka: DowolnaInne: Brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Mam nadziejię,że zasłużyłem na lajka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Lajka ci dam ale czekam na coś innego :] Dodałeś tylko napis a do tego nie ten rozmiar jaki chciałem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Proszę. Wybierz sobie . ;p Liczę na Like. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak zainteresowania ze strony autora Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Grafika → Zlecenia → Darmowe" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi