Jakuzo 4 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) 1.Nick : [CSC] vex 2.Wiek : 13 3.Link do GameMe : https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1099193 4.Sprawny i działający mikrofon : Tak 5.Czy przeszedłeś pełną mutacje : Nie 6.Powód bana : Nieogarnianie w ct,gra pod kille. 7.Od kiedy mam bana : Około 1 tydzień. Prośbe o ub piszę ponieważ przez ten tydzień nauczyłem się bardzo dużo co robić w ct i czego nie robić poznałem się lepiej z regulaminem i już postaram się nie wykonać takiego błędu. Edytowane 22 Grudnia 2020 przez venom2955 3 3 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiteM 19 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Ja bym dał chłopakowi szanse 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Przez tydzień nie nauczysz się wszystkiego. Posiedź jeszcze na tym banie, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że w tydzień opanowałeś cały regulamin i wiesz jak zachowywać się w każdej sytuacji. Pamiętaj za co dostałeś tego bana, nie pisz na siłę tych podań co tydzień, bo to nie ma najmniejszego sensu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi