GAZDI 0 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Nick: GAZDI Pytanie: Mam taki problem, a mianowicie pierwsze wejście na cs 1.6 na steamie chce wejść na serwer na którym grałem na nonsteam i przy ładowaniu serwera wyrzuca mnie z csa i wyskakuje mi taki error jaki jest pokazany na ssie, a na innych serwerach mi normalnie wszystko działa. Jak to naprawić żeby to działało ? System operacyjny: Windows 8 ScreenShoot: Edytowane 21 Grudnia 2020 przez GAZDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 (edytowane) specyfikacja pcta , i ile masz kości gb ram , raczej nie jest to wina samego modelu to jest to podstawa, a jeśli nawet go nie masz to serwer ci automatycznie wgrywa podstawowe pliki. Możesz spróbować po ówczesnym zachowaniu plików ważnych cfg , sprawdzić zawartość plików. Steam > biblioteka > cs , ppm właściwości i w tym nowym okienku gdzieś znajdz 'Sprawdź spójność plików' Miałem podobne błędy na starym kompie i stawiam na mało ramu Edytowane 27 Stycznia 2021 przez Miłosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi