Bossman 10 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) 1. Nick: Bossman ♥♥♥ 2. Imię; Dominik 3. Wiek:18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 3 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak sprawy 6. Składka (tak/nie):nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/834843 8. Parę słów o sobie **: Jestem miły,kulturalny,zawsze uśmiechnięty chłopak,na boisku strzelam takie bramki jak heady w csesie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:C Chciałbym zostać administratorem gdyż lubie uczciwą gre i chciałbym stać na granicy sprawiedliwości na serwerze,i jest lubiany na serwerze przez innych graczy. 10. Steam_ID:STEAM_1:1:197235481 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:3-7 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze i weekendy 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: gram od 29 grudnia 2017 roku. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): raz posiadałem admina z 2 lata temu Edytowane 23 Grudnia 2020 przez Bossman 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. 187 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) Jestem na TAK (+) Jesteś rozgarnięty i miły (+) Wiek (+) Reagujesz na problemy podczas gry na serwerze (+) Utrzymujesz kulturę na serwerze (-) Słaba znajomość SB ale myślę, że bez problemu ogarniesz wszystkie potrzebne komendy w kilka dni (-) Średnia aktywność Edytowane 23 Grudnia 2020 przez Krzysiek. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Przyjęty na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi