Bossman 10 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) 1. Nick: Bossman ♥♥♥ 2. Imię; Dominik 3. Wiek:18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 3 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak sprawy 6. Składka (tak/nie):nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/834843 8. Parę słów o sobie **: Jestem miły,kulturalny,zawsze uśmiechnięty chłopak,na boisku strzelam takie bramki jak heady w csesie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:C Chciałbym zostać administratorem gdyż lubie uczciwą gre i chciałbym stać na granicy sprawiedliwości na serwerze,i jest lubiany na serwerze przez innych graczy. 10. Steam_ID:STEAM_1:1:197235481 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:3-7 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze i weekendy 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: gram od 29 grudnia 2017 roku. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): raz posiadałem admina z 2 lata temu Edytowane 23 Grudnia 2020 przez Bossman 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. 187 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) Jestem na TAK (+) Jesteś rozgarnięty i miły (+) Wiek (+) Reagujesz na problemy podczas gry na serwerze (+) Utrzymujesz kulturę na serwerze (-) Słaba znajomość SB ale myślę, że bez problemu ogarniesz wszystkie potrzebne komendy w kilka dni (-) Średnia aktywność Edytowane 23 Grudnia 2020 przez Krzysiek. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Przyjęty na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi