matis123212 10 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Nick:FORIOUUSSWycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: ffa ClasicLink do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=ROBOTAIM FORIOUUSS&advType=name Witam serdecznie bardzo szanuję ten serwer , może czasami kazdy sobie przeklnie ale generalnie nie lubie takich akcji , nie mam zatargów z tym serwerm żadnych Karol znamy się też trochę i pewnie po nicku nie pamiętasz jestem tutaj prawie od początku serwer moje wczesniejsze nicki To OpaIdiota lub Araba lub Polsza , miałem tutaj 3 lata admina , nie wiem od kiedy jest ten nowy admin , ale najwioczniej nie ogarnia , powinienem dostać chociażby 30 min a nie na 12h , mam nadzieję , że pozytywnie rozpatrzysz tą prosbę jestem stałym graczem tego serwera pozdrawiam cię Edytowane 26 Grudnia 2020 przez matis123212 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Tutaj sprawdzamy tylko prośby osób zbanowanych za wspomagacze. Zły dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi