Modern. 87 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Opis Problemu: Witam, a więc tak. Mój problem polega na tym, że w naszym wspaniałym CS'ie Spadają mi FPS'y z 220-160, a nawet miejscami do 90... i wtedy nie da się grać przy takim spadku... Nie wiem czym to jest spowodowane, więc proszę o pomoc.. Gram na najniższych ustawieniach graficznych. Rozdziałka: 4:3 1290x1024 ScreenShoot: BRAK System na którym aktualnie grasz: WINDOWS 10 Inne: Specyfikacje mojego PC: Karty Graficzne: Inter(R) HD GRAPHICS 4600 NVIDIA GeForce GTX 1650 PROCESOR: Inter(R) Core(TM) i5-4460 3.20 GHz DYSK: 512 GB SSD oraz jakiś HDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Pytanie. Czy spadki czujesz również na serwerach od valve? Jeśli tak to najzwyczajniej w świecie jakiś formacik/czyszczenie komputera. Raczej nie ma konkretnego powodu przez który możesz czuć takie spadki. Natomiast jeśli jest to odczuwalne tylko na ffa ponieważ widzę że tam spędzasz troszkę czasu. To jest to od strony serwera spowodowane ilością graczy/przeciążeniem serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modern. 87 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Teraz, DonSalerii napisał: Pytanie. Czy spadki czujesz również na serwerach od valve? Jeśli tak to najzwyczajniej w świecie jakiś formacik/czyszczenie komputera. Raczej nie ma konkretnego powodu przez który możesz czuć takie spadki. Natomiast jeśli jest to odczuwalne tylko na ffa ponieważ widzę że tam spędzasz troszkę czasu. To jest to od strony serwera spowodowane ilością graczy/przeciążeniem serwera. Na serwerach od Valve jest taki sam błąd... Natomiast format PC był robiony nie dawno, ponieważ wgrywałem do niego parę nowych rzeczy i formacik był od razu robiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attractive CSC 30 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Najlepszy sposób to pójdź do speca 1 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ALCMDZ Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Rozdzielczość zmień. Nie każda gra chce dobrze współgrać z niestandardowymi rozdziałkami. Mam to samo, bo z 1240x1024 (5:3) 4:3 w cs:go mam 150fps+ na Cod201 a na serwerach Valve (5vs5) 300+FPS, gdy dam inna wartość rozdziałki to też mi się tak pierdzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi