Famas 114 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wiek:18 lat Kontakt (GG/e-mail/steam):47258951 gg. [email protected] steam nick PolishchaosKiedy zaczynałeś grę w cs:Już bardzo długo gramDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:Znam się na ss'y wiem kiedy modifkowane,a kiedy nie,napisałem nawet o tym dwa poradnikiIle masz wolnego czasu?:Bardzo dużo.Wystarczy zobaczyc moją aktywność na forum(około 10-12h dziennie)Dlaczego starasz się o to stanowisko?:Po prostu chęć pomocy i ub dla zbanowanych najszybciej jak się daUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):Nigdy ale wiem o nich chyba wszystkoWymagania- 50 postów-tak- 50 godzin na forum-jest- Minimum 15 lat-jest- Minimum 2 miesiące na forum-nie ma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Famas, nie chcę tego pisać bo na prawdę cię lubię, ale niestety na nie. Niby masz te godziny na forum, ale dopiero co do nas dołączyłeś, posiedź trochę i wtedy złóż podanie. =) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dopiero co jesteś z nami na forum a już składasz podanie? Sorki ale na nie nadrób godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Na NIe to samo co UP za krótko z nami jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 M4 z bag bangiem przyszles i odejdziesz bo nie spełniasz wymagań.NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Rowniez jestem na NIE Nie spelniasz wymagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jestem na Nie zakrótko jesteś na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Za krótkoJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi