Famas 114 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Zauważyłem że wiele osób ma problem ze znikającymi serwerami z zakładki ulubione/favorites sam dzisiaj miałem taki problem więc postanowiłem pomóc.Więc tak szukamy pliku "MasterServers.vdf" jeżeli nie możecie znaleźć macie w komputerze opcje wyszukaj Start>wyszukaj klikacie PPM właściwości i odznaczacie "Tylko do odczytu" klikacie Zastosuj i gotowe serwery przestaną znikać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Wszystko ładnie i pięknie ale zapomniałeś dodać że jak się w Właściwościach przestawi na Tylko do odczytu to już nie zapisze ci się dodany nowy server do listy Po ponownym uruchomieniu Nie będziesz go miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi