Leszek Zabijaka 2 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 1. Twój Nick Leszek ZABIJAKA! [BLUNT] 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Gracz 3. Nick oskarżonego Sutek-Korwina [CSC] KeyDrop.com 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_0:0:551738169 5. Data i godzina zdarzenia 17:45 6. Mapa jb_tacoroonies_v2_opt 7. Opis sytuacji:Jest 3 runda, wychodze z celi ide po markerze potem ide na kucak tak jak prosił guard potem wstaje bo już pozwolił i był zakaz skakania ja nie skacze nagle Sutek Korwina mi mówi że skacze. Ja zdziwiony potem mówie mu przecież chłopie ja nie skakałem a ten na to skakałeś i walną mi head'a z revolvera ja mu mówie "ty nie powinnieneś być w ct " a ten nie odzywał się do końca mapy i potem wyszedł z serwera. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Demko link tutaj ---> https://youtu.be/WVLQdBB8xjQ 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Następnym razem, jak zostaniesz niesłusznie zabity, to nie piszesz "random kill" w powodzie tylko wpisujesz powód, dla którego nie powinieneś zostać zabity, w tym przypadku zostałeś zabity za "skakanie" więc w powodzie !fk powinieneś napisać "Nie skakałem", wtedy CT powinien cię ożywić, bo na !fk nie można kłamać. CT po prostu się pomylił i wziął cię za osobę, która skakała. Jedyne co mogę zrobić w tej sytuacji to dać mu ostrzeżenie słowne. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi