marianoFPK 7 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 1. Nick: mariano#fpk 2. Imię: Wojtek 3. Wiek: 21 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7(trzeba parę rzeczy sobie przypomnieć) 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1115890 8. Parę słów o sobie **: Siema jestem Wojtas uśmiechnięty chłopaczyna (nie ze Szczecina) moje hobby to dziaranie i granie (na nerwach czasem też), pracuje jako logistyk w dużej firmie ale mam czas na granie 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać adminem żeby pomagać chłopom na serwerze szczególnie wtedy gdy żaden z nich nie gra. Przy takiej masówce gdy jest 30 graczy nie łatwo jest ogarnąć cały serwer niekiedy samemu 10. Steam_ID: STEAM_0:0:142367794 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dziennie nawet po 6-8 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Od pon do nd w godzinach różnych ale najczęściej wieczorami i rankami 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3000 godzin 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK 3 1 2 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue306 3 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Dużo gro, wydaje się spoko na tak 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRR 172 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Ja mam tylko tyle do dodania na temat tego podania https://imgur.com/a/wLXsKCF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) W związku z niestosownym zachowaniem, w stosunku do innych graczy naszego serwera, podanie zostaje zamknięte. Edytowane 11 Stycznia 2021 przez RyKoS 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi